De ce sa inchiriezi o masina pe timp de iarna

Posted on

In sezonul rece, masina devine o necesitate chiar si pentru deplasarile scurte, deoarece ofera confort ridicat fata de alternativele obisnuite de transport, cum ar fi mijloacele de transport in comun sau serviciile firmelor de taximetrie.

In cazul in care nu ai inca o masina personala, varianta rent a car poate fi solutia care sa te scoata din impas, mai ales ca, indiferent de modelul de masina ales, poti opta pentru un contract de inchiriere pe o perioada mai lunga, pentru intreaga iarna si poti beneficia de  dotari corespunzatoare pentru deplasari in siguranta, fie ca circuli in oras, fie ca circuli pe drumuri afectate de conditiile meteo (zapada, polei, umiditate).

Cand optezi pentru serviciile de inchirieri masini (inchirieri auto timisoara), ai posibilitatea de a alege un autoturism de foarte buna calitate, cu dotari complete care te ajuta sa te deplasezi in siguranta indiferent de conditii de drum sau de temperatura.

Poti opta, de exemplu, pentru un SUV sau pentru o masina 4×4, dotata cu tranctiune integrala, potrivita atat pentru oras, cat si pentru de drumuri de munte, astfel incat pe toata perioada iernii sa nu iti faci griji pentru calatoriile pe care le ai de facut. Bineinteles, alegand servicii rent a car avantajoase, nu trebuie sa iti faci griji pentru echiparea corespunzatoare a masinii cu anvelope de iarna, antigel sau lichid de parbriz antiinghet.

Folosirea unei masini inchiriate pe timpul iernii poate fi o solutie mai economica pe termen lung!

Chiar si in cazul in care ai detii deja o masina personala, poti lua in considerare variantele oferite de companiile de inchirieri masini deoarece folosirea unei masini inchiriate pe timpul iernii poate fi o solutie mai economica pe termen lung mai ales atunci cand decizi sa folosesti un model de masina cu tranctiune integrala.

Conform legislatiei in vigoare, pe timpul iernii, masina trebuie sa fie echipata cu cauciucuri de iarna, lanturi de zapada, antigel, solutie speciala pentru curatarea parbrizului (anti-inghet), asadar un cost suplimentar pentru orice proprietar de autoturism. Atunci cand inchiriezi o masina aceasta va fi perfect echipata, deci nu trebuie sa te preocupe aceste detalii. Pentru mai putine griji, poti opta pentru un tip de asigurare suplimentara auto de tip CDW (Collision Damage Waiver) care garanteaza reducerea costurilor in cazul unei avarii acoperind uneori si defectiuni provocate de inghet precum defectarea incuietorilor, oglinzilor, parbrizului, anveopelor pentru modelul de masina ales.

Asadar, folosind o masina inchiriata pe timpul iernii, ai toate sansele sa reduci costurile echiparii complete si pe cele ale eventualelor avarii care au loc, de obicei, in timpul deplasarilor in conditii de iarna si pe cele ale intretinerii.

In plus, poti conduce orice model de masina ti se potriveste astfel incat sa conduci in conditii de siguranta deplina. Detalii pe https://www.rentacartimisoara.info